Vrei să afli mai multe despre un anumit proiect?

   +0747 815 717   Strada Dâmboviței 77, Cluj-Napoca

DEFINIREA TERMENILOR

CAMPEADOR-RESIDENCE – este denumirea comerciala a CAMPEADOR S.R.L, societate care opereaza site-ul campeador-residence.ro, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J06/181/2006, cod unic de inregistrare fiscala RO18467590.

Vanzator – CAMPEADOR – SRL, sub denumirea de CAMPEADOR Residence.

Cumparator/Client – persoana fizica sau juridica.

Site – domeniul campeador-residence.ro, precum si subdomeniile acestuia.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului sau a cumparatorului.

Document – prezentele Termene si Conditii.

FUNCTIONAREA SITEULUI  campeador-residence.ro

4.1 Administratorul site-ului campeador-residence.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Cumparatorii/Clientii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

4.2 In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta Clientul/Cumparatorul declara ca isi asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschide pe website. In cazul in care securitatea contului este compromisa, Clientul/Cumparatorul trebuie sa anunte imediat administratorul site-ului. Vanzatorul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

4.3 Prin folosirea site-ului campeador-residence.ro Clientul/Cumparatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Vanzator si Client/Cumparator. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, la sediul CAMPEADOR S.R.L, in conformitate cu legile romane in vigoare.

4.4 Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului campeador-residence.ro in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

4.5 Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli de tehnoredactare.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

5.1 Continutul acestui site, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, imagini statice si dinamice, reprezentari stilistice, simboluri comericiale, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a Campeador Residence, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile.

5.2 Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, publicarea, transferul catre parti, distribuirea, modificarea si/sau alterarea, utilizarea oricarui Continut al acestui site.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

6.1 Toate datele pe care Clientul/Cumparatorul le furnizeaza, beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferii de conditii optime a serviciilor asociate site-ului campeador-residence.ro.